Ιαν 04

Ιατροδικαστής για τον πατροκτόνο: “Αυτό για μένα δεν είναι απλά ένα άγριο έγκλημα αλλά μια κτηνωδία”

Τη χαρακτηριστική λέξη “κτηνωδία” χρησιμοποίησε η ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει τη σορό της 29χρονης που δολοφονήθηκε αγρίως από τον πατέρα της στην Κέρκυρα.


Σοκ ακόμη και στην ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της 29χρονης στην Κέρκυρα προκάλεσε η ένταση των χτυπημάτων του δράστη-πατέρα της.

Όπως η ίδια περιέγραψε πρόκειται όχι απλώς για ένα άγριο έγκλημα αλλά για μία κτηνωδία δίνοντας συγκεκριμένα επιχειρήματα για τον ισχυρισμό της.

. «H κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον εφτά ραπίσματα στο κεφάλι. Επίσης, την ώρα που σήκωσε τα χέρια της ψηλά, προφανώς για να προστατεύσει το κεφάλι της και το πρόσωπό της, η Αντζελίνα δέχτηκε ραπίσματα και στα χέρια” τόνισε αρχικά η Χρυσαυγή Κούση.

“Από αυτά τα χτυπήματα διαπίστωσα ένταση, διάρκεια και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γονιός χτυπά με τόση μανία το παιδί του. Και μάλιστα, στη συνέχεια αυτός ο γονιός είχε τη διαύγεια να καθαρίσει το χώρο από τα αίματα, να απομακρύνει τα πράγματα της κόρης του και να τη θάψει. Αυτό για μένα δεν είναι απλά ένα άγριο έγκλημα αλλά μια κτηνωδία” συνέχισε.

Το Σάββατο η απολογία του 52χρονου

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας, ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν “σκύλα”, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Δικηγόρος 52χρονου: Ζητά συγγνώμη

O δικηγόρος του δράστη, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε στο Corfutvnews αμέσως μετά την 48ωρη προθεσμία που έλαβε ο 52χρονος για να απολογηθεί.

Ο κ. Νουλέζας χαρακτήρισε αναληθή τα όσα λέγονται ότι ο παιδοκτόνος είχε βιαιοπραγήσει ή κακοποιήσει στο παρελθόν σε βάρος της κόρης του και είπε ότι ο πελάτης του “ζητά συγγνώμη”.

 

Πηγή: news247.gr