Τουρκία: 15χρονος δολοφόνησε συμμαθητή του στη μέση του δρόμου

Το σοκαριστικό περιστατικό κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Η εκτέλεση έγινε μετά από καυγά σε σχολείο μεταξύ των δύο παιδιών. Προσοχή, τα πλάνα είναι σκληρά.


Ένα σοκαριστικό περιστατικό έχει γίνει πρώτο θέμα στην Τουρκία.

15χρονος μαθητής συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη μετά τη δολοφονία συμμαθητή του.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής εκτέλεσε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου τον συνομήλικο συμμαθητή του μετά το σχόλασμά τους και ενώ είχε προηγηθεί μεταξύ τους καυγάς. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και παραδέχθηκε πως τα κίνητρά του ήταν οι προσωπικές τους διαφορές.

Το σοκαριστικό περιστατικό κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης στη συνοικία Bahçelievler και το βίντεο δημοσιοποιήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Hürriyet.

Στα πλάνα φαίνεται η στιγμή που ο νεαρός πυροβολεί προς τους τέσσερις μαθητές που βαδίζουν μαζί. Ο ένας πέφτει κάτω την ώρα που οι φίλοι του τρέχουν για να γλιτώσουν. Ο δράστης πλησιάζει το θύμα και του δίνει ακόμη δύο χαριστικές βολές. Παρότι το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. Ο δράστης παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί στις αρχές και οδηγήθηκε στη φυλακή.

 

Πηγή: news247.gr