Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση η νεαρή γυναίκα που εντοπίστηκε στο Ζεφύρι

Θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε πεταμένη στην άκρη του δρόμου – To DNA «δείχνει» τους δράστες


Θέμα ωρών ή ημερών θεωρούν οι γιατροί, ότι είναι να ξυπνήσει το νεαρό κορίτσι που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης και του βιασμού να είναι τρεις. Παράλληλα, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες, προκειμένου να εντοπίσουν ένα πλάνο από τους δράστες.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση πιστεύουν ότι η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε από τους δράστες στην οδό Σικελιανού από άλλη περιοχή της Αττικής, προκειμένου να μπερδέψουν τις Αρχές.

Το πρωί ο ιατροδικαστής παρέδωσε το δείγμα DNA που πήρε από τα νύχια και τα ρούχα της γυναίκας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης που δέχτηκε.

Ξένια ή Ελένη; Θρίλερ με την ταυτότητά της

Φωτογραφία από το νεαρό κορίτσι φέρνει στη δημοσιότητα το STAR.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία η νεαρή γυναίκα φαίνεται ταλαιπωρημένη, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται μηχανικά.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την ταυτότητά της, καθώς εδώ και 6 ημέρες κανείς δεν την έχει αναζητήσει. Οι γιατροί ελπίζουν ότι σε λίγες ημέρες θα συνέλθει από το κώμα και ίσως τότε καταφέρει να τους πει εάν όντως λέγεται Ελένη ή η Ξένια, όπως μαρτυράει το τατουάζ που έχει στην δεξιά κλείδα.

 

Πηγή: newsbomb.gr