Σοκ στη Βρετανία: 23χρονος διέρρηξε γραφείο τελετών και ασέλγησε σε πτώμα

Σοκ προκάλεσε στη βρετανική κοινή γνώμη η είδηση για έναν 23χρονο που διέρρηξε γραφείο τελετών στο Μπέρμιγχαμ και ασέλγησε σε ένα πτώμα.


Ο νεκρόφιλος διαρρήκτης ομολόγησε την ενοχή του (Φωτογραφία αρχείου: flickr)

Ο άνεργος Κασίμ Κουράμ ομολόγησε στο δικαστήριο ότι εισέβαλε στο Central England Co-operative Funeralcare γύρω στις 3 τα χαράματα της 11ης Νοεμβρίου με σκοπό να κλέψει και αφού άνοιξε τα καπάκια πολλών φερέτρων επέλεξε ένα πτώμα και έκανε σεξ μαζί του.

O 23χρονος Κασίμ Κουράμ (Φωτογραφία: West Midlands Police)

O 23χρονος Κασίμ Κουράμ (Φωτογραφία: West Midlands Police)

 

Ο νεκρόφιλος εμφανίστηκε συνοδεία αστυνομικού στο δικαστήριο, άγγιξε το στήθος του και έγνευσε στο ακροατήριο κατά τη δεκάλεπτη ακρόασή του, ενώ μεταξύ των παρισταμένων ήταν και συγγενείς του θανόντος ατόμου.

To γραφείο τελετών που διέρρηξε ο 23χρονος«Πρόκειται για μια ασυνήθιστη υπόθεση και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια πιο αποτρόπαιη ασέλγεια εις βάρος ενός αγαπημένου του προσώπου. Βάσει των ενοχοποιητικών στοιχείων που συνέλεξε η αστυνομία ο κατηγορούμενος ομολόγησε την ενοχή του και τώρα θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες», δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας, ενώ το γραφείο τελετών σχολίασε:«Η βασική ανησυχία μας είναι για τις οικογένειες που εξυπηρετούμε, αλλά και για την ανησυχία που έχει προκληθεί στους συναδέλφους μας καθώς έχουν επηρεαστεί βαθιά από αυτό το απίστευτα ενοχλητικό και άνευ προηγουμένου γεγονός».

Ο δικαστής διέταξε να υποβληθεί ο κατηγορούμενος σε ψυχιατρικό έλεγχο, αλλά τον προειδοποίησε να μην τρέφει αυταπάτες ότι θα τη γλιτώσει, καθώς τον περιμένει μια βαριά ποινή φυλάκισης.

Πηγή: iefimerida.gr