Φεβ 16

Σε εξέλιξη ο 4ος Διαγωνισμός Καρναβαλικής Βιτρίνας (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία βρίσκεται σε εξέλιξη ο 4ος Διαγωνισμός Καρναβαλικής Βιτρίνας. Ένα αγαπημένο έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού, που αναβίωσε από τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών τα τελευταία 4 χρόνια, βρήκε τεράστια ανταπόκριση στους συναδέλφους εμπόρους με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 100, φέτος. Ήδη η Καρναβαλική Επιτροπή έχει ξεκινήσει από χθες τις επισκέψεις της στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις οι οποίες ακόμα και τελευταία στιγμή εξακολουθούν να αυξάνονται. Όλες οι επιχειρήσεις αμέσως με τη συμμετοχή τους και την επίσκεψη της Καρναβαλικής Επιτροπής λαμβάνουν αναμνηστικό έπαινο, ενώ η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας συμμετέχει ενεργά στη μεγάλη γιορτή της πόλης, το Πατρινό Καρναβάλι, δίνοντας τον δικό του παλμό στο εορταστικό κλίμα που επικρατεί, στολίζοντας τις βιτρίνες και τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων με πολλή έμπνευσή και διάθεση καρναβαλική και χιουμοριστική. Η σχετική αφίσα που τύπωσε ο Εμπορικός Σύλλογος από σήμερα κοσμεί τις βιτρίνες των καταστημάτων συμμετέχοντας στην αποκριάτικη διάθεση και αναδεικνύοντας το Πατρινό Καρναβάλι ως το ιστορικότερο καρναβάλι της χώρας.

Τέλος, ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ευχαριστεί ιδιαίτερα το ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ για το ενδιαφέρον που έδειξε σχετικά με την προβολή της πόλης μας και του Πατρινού Καρναβαλιού. Πάνω από 300  καρναβαλικές αφίσες, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ, έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ που εκτελούν δρομολόγια από και προς την Πάτρα καθώς επίσης και σε όλους τους υπεραστικούς σταθμούς της πόλης.