Πάτρα: Τσαντάκηδες χτύπησαν γυναίκα και εξαφανίστηκαν με λεία 1.200 ευρώ

Οι δυο άγνωστοι φαίνεται ότι παρακολουθούσαν την άτυχη γυναίκα από την στιγμή που βγήκε από το σπίτι της, τα ξημερώματα της Τετάρτης


 

Σε απόγνωση βρέθηκε μια 36χρονη γυναίκα στην Πάτρα, η οποία είχε στην τσάντα της ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, αλλά την ώρα που περπατούσε αμέριμνη έπεσε θύμα άγνωστων τσαντάκηδων οι οποίοι έδρασαν αστραπιαία, την χτύπησαν και της την άρπαξαν.

Οι δυο άγνωστοι φαίνεται ότι παρακολουθούσαν την άτυχη γυναίκα από την στιγμή που βγήκε από το σπίτι της, τα ξημερώματα της Τετάρτης, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να της επιτεθούν. Κάποια στιγμή, όρμησαν κατά πάνω της, την έσπρωξαν βίαια χτυπώντας την ταυτόχρονα και άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε το ποσό των 1.200 ευρώ.

Η 35χρονη κάλεσε σε βοήθεια, αλλά λόγω της ώρας δεν υπήρχαν περαστικοί που να την βοηθήσουν. Απελπισμένη, κατήγγειλε όσα έγιναν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων και προσπαθούν να ανακαλύψουν προς τα πού κινήθηκαν αναζητώντας πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Πηγή: protothema.gr