Ξάνθη: Ο άντρας που αυτοκτόνησε είχε σκοτώσει τον ασφαλιστή

Ανατροπή στις υποθέσεις της δολοφονίας και της αυτοκτονίας στην Ξάνθη. Όπως τελικά προκύπτει ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε ήταν ο δράστης του φόνου.


Ανατροπή στις υποθέσεις της δολοφονίας και της αυτοκτονίας στην Ξάνθη. Όπως τελικά προκύπτει ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε ήταν ο δράστης του φόνου.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, προκύπτει πως το όπλο του δράστη και το όπλο του αυτόχειρα είναι το ίδιο, ενώ υπάρχει μάρτυρας ο οποίος “τοποθετεί” τον δράστη στο σημείο της δολοφονίας και μάλιστα το κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της περασμένης Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός γνωστός επιχειρηματίας της πόλης.

Το πτώμα του βρέθηκε στις 10.30 τη νύχτα με την Αστυνομία να αποκλείει την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια. Ο 54χρονος επιχειρηματίας ήταν νεκρός με αίματα σε διαμέρισμα που διατηρούσε σε οικοδομή.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως έδωσε τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από τις δύο τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι.

Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Ο γνωστος επιχειρηματίας οπτικών ειδών ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, το απόγευμα συγκεκριμένα, είχε βρεθεί δολοφονημένος ένας Ξανθιώτης ασφαλιστής. Τον βρήκε νεκρό στο ασφαλιστικό του γραφείο, στην οδό Τσιμισκή και Καραολή, η κόρη του. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονία και απέκλεισε το χώρο.

Το θύμα είχε πυροβοληθεί γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Όπως γίνεται γνωστό, τα κίνητρα ήταν οικονομικά.

 

Πηγή: thetoc.gr