«Να πει την αλήθεια, σκότωσε το παιδί μου την Ειρήνη»: Ξεσπά η μητέρα της άτυχης 18χρονης που την σκότωσε ο πατέρας της


Μνήμες από το τραγικό έγκλημα της 18χρονης Ειρήνης στην Πετρούπολη από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα θα ξυπνήσουν και πάλι αύριο, Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας μίλησε στο STAR και ζήτησε να μάθει γιατί ο πρώην άνδρας της σκότωσε την κόρη της.

«Να πει την αλήθεια. Σκότωσε το παιδί μου αυτή είναι η αλήθεια και όχι αυτό που προσπαθεί να κάνει εκείνος και να το παίξει τρελός, αυτά νομίζω ότι είναι γελοία πράγματα. Σκότωσε το παιδί μου την Ειρήνη» λέει χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της 18χρονης Ειρήνης προσπαθεί να βρει το κουράγιο για να αντιμετωπίσει την Τρίτη τον πρώην σύζυγο της και φερόμενο ως δολοφόνο του παιδιού της… Τα λόγια της σπαρακτικά:

«Δεν μπορεί ξαφνικά να κοιμήθηκε το βράδυ  και να σηκώθηκε το πρωί  να κάνει κάτι  τέτοιο. Το είχε όλο προσχεδιάσει. Το μόνο που θέλω είναι να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου και όπως έχω ζητήσει να τον δω και να μου πει το γιατί, όπως τον ρωτάω και στο δικαστήριο. Γιατί; Δεν θα πάρω ποτέ απάντηση. Και εγώ δεν διανοήθηκα ποτέ ότι αυτό θα συνέβαινε σε μένα. Αυτός πως το έκανε; Να μπορούσα να τον σκοτώσω…»

Ο 56χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και εμπρησμό.

Στις 30 Αυγούστου του 2017 σύμφωνα με τη δικογραφία, ο πατέρας της Ειρήνης αφού της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, τη στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι τους.

Ο πατέρας της Ειρήνης αρνείται τις κατηγορίες. Μέσω του συνηγόρου του δήλωσε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη του τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

 

Πηγή: tanea.gr