Ιαν 30

Με τον Γ. Μπουτάρη συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός

Για θέματα της Θεσσαλονίκης συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης σε συνάντησή τους στη συμπρωτεύουσα. 

«Πέρα από τις ευχαριστίες για την ανακοίνωση της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου στον χώρο του ΟΣΕ, όπου θα γίνει και το Μουσείο Ολοκαυτώματος (σ.σ. στον χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού), είπαμε για διάφορα θέματα της πόλης, που είναι ουσιαστικά και τα οποία τα παρακολουθεί από κοντά και ο πρωθυπουργός και προσπαθούμε να τα κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης μετά τη συνάντηση. 

 

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν συζητήθηκε και το θέμα της αξιοποίησης του χώρου του πρώην ορφανοτροφείου «Μ. Αλέξανδρος», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε ότι το ζήτημα «έχει μπει σε μια διαδικασία» και «θα το δούμε πώς θα τελειώσει», αλλά «είναι νωρίς ακόμη για να πούμε κάτι συγκεκριμένο για αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα. Ο πρωθυπουργός αναχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

 

naftemporiki.gr