Λαμία: Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο – Μία γυναίκα νεκρή

Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο για ένα χιλιόμετρο – Στο όχημα επέβαιναν ένας ιερέας και τρεις καθηγητές που πήγαιναν στο σχολείο της περιοχής – Νεκρή είναι η μία καθηγήτρια που καθόταν στη θέση του συνοδηγού – Σοβαρά τραυματισμένη μία ακόμα γυναίκα – Προσοχή, σκληρές εικόνες


Τραγωδία στην Τιθορέα: Μία γυναίκα νεκρή μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ταξίδι από τη Λαμία προς την Τιθορέα, τριών καθηγητών και ενός ιερέα, που πήγαιναν στο σχολείο της περιοχής για μάθημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι καθηγητές πέρασε τη σιδηροδρομική διάβαση κοντά στο Μόδι Τιθορέας, τη στιγμή που περνούσε η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις καθηγητές που πήγαιναν από τη Λαμία στο Γυμνάσιο της Τιθορέας, δύο άντρες (ο ένας ιερέας) και δύο γυναίκες.

Οι δύο άνδρες κατάφεραν να βγουν σώοι από τα συντρίμμια, ωστόσο, η μία καθηγήτρια δεν τα κατάφερε και άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή. Η δεύτερη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως αποκαλύπτεται, η άτυχη καθηγήτρια που σκοτώθηκε είχε χάσει πριν από περίπου δύο χρόνια τον σύζυγό της και μεγάλωνε μόνη τα παιδιά της.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, ενώ πήγε για βοήθεια και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Πηγή: newsbomb.gr με πληροφορίες από: tvstar.gr,lamiareport.gr