Φεβ 03

Καλαμάτα: Πως έγινε η τραγωδία στην ταβέρνα όπου σκοτώθηκαν 3 γυναίκες

Σάββατο βράδυ στην ταβέρνα «Διόνυσος». Η Καλαμάτα γιορτάζει την Υπαπαντή. Στο μαγαζί υπάρχουν περίπου πέντε παρέες. Η κουζίνα δουλεύει στο φουλ. Η ώρα είναι 9 το βράδυ. Τίποτα δεν προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθήσει και θα αφήσει πίσω τρεις νεκρές γυναίκες.

Πρόκειται για δυο εργαζόμενες ηλικίας 53 και 46 ετών καθώς και για την σύζυγο του ιδιοκτήτη, 53 ετών. Στο Γενικό Νοσοκομείο στην Καλαμάτα διακομίσθηκε επίσης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με εγκαύματα και σε κατάσταση σοκ καθώς και μια ακόμα 27χρονη εργαζόμενη με ελαφρά τραύματα.

Πώς έγινε η τραγωδία στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha που επικαλείται τον Διοικητή της Πυροσβεστικής η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι πήρε μια μεγάλη φιάλη των 20 λίτρων και προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες. Όλες οι εστίες στην κουζίνα είναι ανοιχτές, υπάρχει δηλαδή φλόγα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha η καινούργια φιάλη έχει διαρροή που έρχεται σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας… Οι εικόνες που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές. Η φλόγα έφτασε τα έξι μέτρα!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο εξαερισμός τράβηξε τις φλόγες προς τα πάνω με αποτέλεσμα ενώ πάνω το μαγαζί είναι καμένο, προς το πάτωμα οι ζημιές είναι μηδαμινές.

Στο μαγαζί υπήρχαν τρεις ακόμα μεγάλες μπουκάλες που ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

Προσπάθησε να γκρεμίσει τον τοίχο

Την είσοδο της μικρής κουζίνας φράζουν οι φλόγες εγκλωβίζοντας τις δύο εργαζόμενες και τη γυναίκα του ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να τις σώσει. Βλέπει την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Τη γυναίκα και τις υπαλλήλους του του να καίγονται ζωντανές… Ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μπει μέσα στην κουζίνα. Στην απόγνωσή του αρπάζει μια βαριοπούλα και προσπαθεί να γκρεμίσει τον τοίχο για να σώσει τις τρεις γυναίκες που έχουν εγκλωβιστεί. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Δείτε το βίντεο του Alpha: 

 

Πηγή: newsit.gr