Καθαρίζουμε μαζί τις παραλίες στην Πάτρα!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, όμως το περιβάλλον μας έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Γι’ αυτό η εθελοντική ομάδα Wheeling2help σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους διοργανώνει μια σειρά καθαρισμών τους καλοκαιρινούς μήνες σε Ελλάδα και Κύπρο με το σύνθημα ‘’Together We Clean’’.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 30 Αυγούστου διοργανώνουμε καθαρισμό στην Παραλία Τσουκαλείκων στην Πάτρα .

Με γνώμονα ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προστασία των ακτών μας, κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς συλλόγους, φορείς, ομάδες, σχολεία και ανθρώπους που θέλουν να βλέπουν τις ακτές μας καθαρές, να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία!
Το κλίμα αλλάζει… ΕΜΕΙΣ;;;

Πρακτικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:

Σημείο και ώρα συνάντησης: Στην πλατεία των Τσουκαλείκων απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Χαράλαμπου στις 10:30.

Η δράση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν γάντια και σακούλες για τη δράση.

Έχουμε μαζί καπελάκι, αντηλιακό και το παγούρι μας.

Σας περιμένουμε όλους!
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ελένη Παπανδρέου
e-mail: info@wheeling2help.com
Το πρόγραμμα καθαρισμών ακτών ‘’Together We Clean’’ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος European Solidarity Corps Greece.

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/863003477562170

*Η ομάδα Wheeling2help είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η βάση μας στην Ελλάδα για όλες τις όμορφες δράσεις που κάνουμε, είναι το NISI Πολυχώρος στις Ράχες Φθιώτιδας.

Τον Απρίλιο του 2019 εγκαινιάσαμε στο NISI και το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαναχρησιμοποίησης Πλαστικού ”Sea Change Greek Islands ReMake Plastic Lab”, στο οποίο ανακυκλώνουμε τα πλαστικά που μας φέρνουν μαθητές, φοιτητές, οργανώσεις, ομάδες, φορείς και επιχειρήσεις, και δημιουργούμε καινούργια προϊόντα χρήσιμα για την κοινότητα.