Δ. Καμμένος: «Πολιτικός ρουφιάνος» ο Παπαδημούλης

Σε οξείς χαρακτηρισμούς κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήρη Παπαδημούλη επιδόθηκε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό ρουφιάνο» που προσπαθεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Δ. Καμμένος επανέλαβε την κατηγορία ότι ο κ. Παπαδημούλης κατέδωσε σε ευρωβουλευτές την Εύα Καϊλή, γράφοντας ότι συμμετείχε σε «ακροδεξιό συλλαλητήριο» στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι  «προχθές στην προσπάθειά του (ο κ. Παπαδημούλης) να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες» παρατήρησε ο κ. Καμμένος.

«Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες» συνέχισε, προειδοποιώντας ότι «όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό».

naftemporiki.gr