Γνωρίστε τους εκθέτες της iNTERLiNKED Expo 2019

Στην iNTERLiNKED Εxpo η AmyDV θα παρουσιάσει τα παρακάτω προϊόντα και λύσεις:
Marshall mini κάμερες, προσιτές με broadcast ποιότητα εικόνας.
MediaStations AREC για εύκολη παραγωγή και μετάδοση εικόνας στο internet που συνδυάζονται με αυτόματης ανίχνευσης ρομποτική κεφαλή κάμερας TP-100. 
– Από την Blackmagic Design η Micro Studio Camera 4K, η Ursa mini 4Κ, μείκτες παρουσιάσεων καθώς και ο νέος οικονομικός μείκτης ATEM mini που περιμένουν όλοι να δουν από κοντά.
– Το BOLT 500XT για ασύρματη μετάδοση εικόνας HDSDI/HDMI.
– Για ασφαλή μεταφορά και προστασία εξοπλισμού θα δείτε μεγάλη γκάμα των πανίσχυρων βαλιτσών FIELDCASE.
Imagine Communications για broadcast processing και Playout.  

Σας περιμένουμε στο Ζάππειο Μέγαρο, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019.

Η Stollas Music αντιπροσωπεύει και διανέμει επώνυμες εταιρείες κατασκευής μουσικών οργάνων, επαγγελματικών ηχητικών μηχανημάτων, φωτισμού διασκέδασης, εξοπλισμού DJ, εφαρμογών μουσικής τεχνολογίας.

Η εταιρεία διαθέτει 4 καταστήματα σε: Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και 98 συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αντιπροσωπείες: Roland, BOSS, Peavey, Crest Audio, Media Matrix, Godin, Seagull, Simon & Patrick, La Patrie, Luthiere, Norman, Remo, Kyser, Pearl, IK Multimedia, Studiologic, Ernie Ball, Regal, Promark, Soundsation, Rico, Kawai, Samson, Paiste, La Bella, Dogal, Auralex, Levy’s, Klotz, D’ Andrea, Saga, Blueridge, Gitane, Selenium, Shure, Hartke, GHS, Aria, Saz, Celestion, ABRSM, Ahuza, Prodigy, PRS, Rigotti, E. Soprani, Masterworks.

Σας περιμένουμε στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019.

Η εταιρεία μας, ΒΙΝΤΕΟΡΥΘΜΟΣ ΑΕ, συμμετέχει και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα που σχετίζεται με το χώρο της τεχνολογίας A/V και τις εφαρμογές της. Η εταιρεία μας, από το 1986 έχει δυναμική παρουσία στην Ελληνική αγορά στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων, αντιπροσωπεύοντας κάποιους από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου.

Μεταξύ των άλλων, η εταιρεία διαθέτει τμήμα Systems Integration, στελεχωμένο από εξειδικευμένους μηχανικούς με εφαρμογές Multiroom, A/V Controlling, Large Displays, Video-Wall Displays και Video-Conference. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο, διαθέτοντας δικό της τμήμα σχεδιασμού εφαρμογών, τεχνικής υποστήριξης και service των συσκευών και των προϊόντων που διακινεί. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικά ιδρύματα, στρατιωτικές υπηρεσίες, ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα καθώς και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo, θα παρουσιαστούν προϊόντα από τους κατασκευαστές, Audio-Technica (πικάπ, συνεδριακά συστήματα, επαγγελματικά μικρόφωνα), Eiki (επαγγελματικά προβολικά συστήματα), Furman (φίλτρα ρεύματος), Russound (συστήματα multiroom) και Wyrestorm (συστήματα διαχείρισης σημάτων εικόνας).

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, στο περίπτερό μας θα βρίσκεται εκπρόσωπος του εργοστασίου Audio-Technica, για αναλυτική παρουσίαση προϊόντων της Audio-Technica. Θα χαρούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο μας, έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για τις καινοτόμες εφαρμογές που αναπτύσσει η εταιρεία μας.

Αγαπητοί συνεργάτες, με γνώμονα τον επαγγελματισμό και τις ολοκληρωμένες λύσεις, η εταιρεία Asproulis Experience παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο χώρο του Επαγγελματικού ήχου, Εικόνας και Φωτισμού.

Μοναδικές “αόρατες” λύσεις από τα λεπτότερα ηχεία της αγοράς, της Ιταλικής Karray. Η γκάμα των προϊόντων καλύπτει μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως μόνιμη εγκατάσταση, live sound, hotel solutions, κ.λπ.

Παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας η εταιρεία ανανεώνει συνεχώς τα  προϊόντα της, με στόχο να προσφέρει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες λύσεις για τον επαγγελματία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερό μας στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo.

 

Σεμινάρια και demos στην iNTERLiNKED Expo 2019

Στα πλαίσια της έκθεσης iNTERLiNKED Εxpo, η εταιρία Bon Studio διοργανώνει 2ωρο σεμινάριο granMA 3 με στελέχη της MA Lighting. Στο συνεδριακό χώρο του Ζαππείου θα φιλοξενηθούν προιόντα της κορυφαίας σειράς grandMA3, μαζί με δυο πρωτοκλασάτα στελέχη της Ma Lighting, τους Jelle Moerman – (Ma Lighting Regional Sales Manager) και Michael Strathman (MA Lighting Technical Support).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία Bon Studio, ενώ μπορείτε να κάνετε registration και στο site της έκθεσης, για να σας εγγραφείτε δωρεάν.

Αγαπητοί συνεργάτες, στο  πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας μας στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo 2019, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από Σάββατο 30 Νοεμβρίου έως Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, διοργανώνουμε Private Open Demo – Seminar για τα νέα συστήματα της Adamson  S-7 και S-10, την τελευταία μέρα της έκθεσης 02/12/2019, ημέρα Δευτέρα, στο ανοικτό χώρο του γηπέδου 6×6 SOCCER LAND στην Ελευσίνα.
Ο MARIO AHRBERG, System Εngineer της Adamson, θα μας μυήσει στα ενδότερα των συστημάτων.

Πούλμαν θα αναχωρήσει στις 17.00 από το χώρο του Ζαππείου και θα επιστρέψει τους συμμετέχοντες στις 21.30 στο ίδιο σημείο.

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

Τα συστήματα που θα αναρτηθούν προς ακρόαση στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, στα πλαίσια της έκθεσης iNTERLiNKED Εxpo είναι τα ακόλουθα:
– JBL VTX A8 / Bon Studio
– HK Audio COSMO C8 / Space Lights
– Montarbo Wind pro 212, Earth pro 118 sub / Kariotis Audio & Lighting
– Κ-Array ΚΗ7, ΚΗ3, Kayman / Asproulis Experience
– Kling & Freitag K&F Line 212 -9 SP / Ntoulas Sound

Τα συστήματα θα λειτουργούν 2 φορές την ημέρα (μεσημέρι στις 12.30 και απόγευμα στις 18.00) και η κάθε εταιρία θα πραγματοποιεί τα δικά της 12 λεπτα demo.