Οκτ 20

Γιώργος Σέμος: Ερμήνευσε Γονίδη στο “The Voice” και ενθουσίασε κοινό και κριτές

Το «The Voice Of Greece» επέστρεψε μέσα από το κανάλι του Σκάι και ο διαγωνιζόμενος Γιώργος Σέμος ανέβηκε στη σκηνή με το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη «ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ» και μας ταξίδεψε με την μαγική φωνή του!O διαγωνιζόμενος Γιώργος Σέμος ανέβηκε στη σκηνή με το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη «ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ» και μας ταξίδεψε με την μαγική του φωνή.

Η αγωνία και το άγχος ήταν μεγάλο όμως κατάφερε τρεις κριτές να πατήσουν το κόκκινο κουμπί και να γυρίσουν οι καρέκλες.

Κωστής Μαραβέγιας : «Δεν γίνεται να μην επιβραβεύσουμε μία τεχνικά άρτια ερμηνεία».

Έλενα Παπαρίζου: «Τον είπε Σταμάτη μπερδεύοντας τον με την ερμηνεία και την Χροιά του Σταμάτη Γονίδη και οι κριτές ξέσπασαν στα γέλια. Ακόμα συμπλήρωσε με τόσο σωστή ερμηνεία και τόσο σωστή ενέργεια δε γίνεται να μη γυρίσει κανείς».

Σάκη Ρουβάς : «Χρειαζόμαστε ωραίες αυθεντικές λαϊκές φωνές θες να έρθεις στην ομάδα μου;»

Όμως, η Έλενα Παπαρίζου τον κέρδισε λέγοντας στο τέλος: «Θέλω να απολαύσω εσένα και ό,τι μαζί σου έχω να κάνω μεγάλη διαδρομή μέσα στο παιχνίδι».

Η διεκδίκηση ήταν μεγάλη με τον Σάκη να επιμένει ότι αυτός ήταν ο πρώτος που γύρισε με τον Κωστή να φωνάζει ότι αυτός κέρδισε στα προηγούμενα δυο «The Voice» άρα έχει πιθανότητες ξανά… ενώ η Έλενα έλεγε ότι περιμένει να ακούσει το όνομά της.

Τελικά, ο Γιώργος ανήκει στο Τeam της Έλενας Παπαρίζου και πλέον θα περιμένουμε να τον δούμε στα Battles του παιχνιδιού. Απολαύστε το βίντεο με τη συμμετοχή και το βίντεο με την επιλογή του κριτή.

Βιογραφικό σημείωμα Γιώργου Σέμου

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια τον Οκτώβριο του 1984. Τα παιδικά του χρόνια μοιράστηκαν ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία, τις ιδιαίτερες πατρίδες του πατέρα και της μητέρας του.

Από μικρός γοητευόταν από τους ήχους και τις νότες γι’ αυτό και μεγαλώνοντας έκανε μαθήματα κλασσικής κιθάρας, παράλληλα, με θεωρητικές σπουδές αρμονίας.

Στα 16 του εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πίστα, στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και της Χρύσπας, στο FOCUS .

Στα 17 του στάθηκε δίπλα στον Σταύρο Φωτιάδη και Γιώργο Ξανθιώτη, στο ΟΡΟΣΗΜΟ.

Στα 18 του (το 2002) ξεκίνησε να τραγουδά

  • δίπλα στην Άννα Βίσση- Νίκο Καρβέλα στο ΒΟΟΜ
  • Στο PORTO-REMO με την Ελένη Δήμου
  • Στο ΚΕΝΤΡΙ με Τερλέγκα-Ζαζόπουλο-Μαρμαρινού.

Η φήμη του έφτασε μέχρι την Ασπροβάλτα αφού βρέθηκε και πάλι στο πλευρό του Φωτιάδη-Ξανθιώτη με Παπαδοπούλου και Καραφώτη.

Το 2006 βρέθηκε για μερικές εμφανίσεις μαζί με Τζένη Βάνου, σε ένα piano bar.

Το 2008-2009 ο Γιώργος πήρε τη θέση του δεύτερου άντρα, στο ΟΡΟΣΗΜΟ, στο σχήμα Τόλης Βοσκόπουλος- Δημήτρης Κοντολάζος .

Το 2010 εμφανιζόταν στο CARAMELLA στη Καλαμάτα, ως δεύτερος άντρας, δίπλα στο Γιάννη Τάσιο- Πάολα-Πίτσα Παπαδοπούλου-Χρήστο Αντωνιάδη-Χριστοφόρου.

Το 2011 βρέθηκε στο Disedolf  της  Γερμανίας, όπου έμεινε για έναν ολόκληρο χρόνο στη θέση, πλέον, του πρώτου άντρα, στο μαγαζί EXODOS.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων δεν έλειψαν και οι εμφανίσεις σε τοπικά σχήματα σε Κομοτηνή- Κοζάνη- Πτολεμαΐδα-Γιάννενα-Αριδαία.

Άλλες συνεργασίες ήταν:

Με τον Γιώργο Βασιλείου στο FANTASIA, στην Αθήνα.

Με την Κάλλια Βενέτη στο ΟΡΟΣΗΜΟ, δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Με τον Πάνο Ψάλτη στο ΟΡΟΣΗΜΟ, με guest star δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Το 2012 μέχρι κι αρχές του 2013 βρίσκεται στην πόλη που τον αγάπησε, στην Καλαμάτα, στο μαγαζί CARAMELLA ως πρώτος άντρας.

Το 2013 φαίνεται να είναι η τυχερή χρονιά του Γιώργου, αφού το πρώτο του κομμάτι  «ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ» σε στίχους Κυριάκου Μαυρογιάννη,  μουσική Ανέστη Τσαούση κι ενορχήστρωση Χρήστου Κουτσάση, ακούγεται δυνατά σε Ελλάδα- Αμερική- Κίνα- Γερμανία, καθώς, και στα μεγαλύτερα club της Θεσσαλονίκης.

Σημαντική είναι η ανταπόκριση του κόσμου μέσω του διαδικτύου όπου κι έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για το κομμάτι του.

Στην συνέχεια μας ήρθε το κομμάτι ´´ΧΙΛΙΑ ΒΙΟΛΙΆ´´ που είναι μια ερωτική μπαλάντα που θα μας κάνει να κλάψουμε και να αγαπηθούμε.

Όταν όμως θέλεις να χορέψεις απλά μπορείς να ακούσεις το ´´ΒΑΖΩ Χ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ´´ και δεν μας αφήνει να κατέβουμε από της μπάρες στα club…. Ενώ το 2017 μας τραγούδησε το ”ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ΄΄.

Από το 2016 μέχρι και το 2018 έκανε εμφανίσεις στο Israel και στην Ελλάδα και σήμερα τον βλέπουμε στο Team της Έλενας Παπαρίζου στο THE VOICE OF GREECE.