Αυγ 30

Βίντεο: 2 χρονών αγοράκι καπνίζει 40 τσιγάρα την ημέρα

Ένα αγόρι από την Ινδονησία που έκανε περίπου 40 τσιγάρα την ημέρα, προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα, ισχυρίζεται τώρα η μητέρα του.

Ο Ράπι Ανάντα Παμούγκας είχε γίνει viral όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που τον έδειχνε να καπνίζει δίπλα στον πάγκο της μητέρας του στην λαϊκή αγορά στο Σουκαμπούμι της δυτικής Ιάβας, τον περασμένο μήνα.

Η μητέρα του παραδέχεται οτί αυτή του αγοράζει τα τσιγάρα και αυτή του τα ανάβει, για να μην κλαίει

Η μητέρα του παραδέχεται οτί αυτή του αγοράζει τα τσιγάρα και αυτή του τα ανάβει, για να μην κλαίει

Μετά την παρέμβαση της τοπικής κυβέρνησης για βοήθεια, ο ηλικίας μόλις 2 ετών έχει τώρα ξεκινήσει τις προσπάθειες για να το κόψει, αλλά εξακολουθεί να καπνίζει τις μισοσβησμένες γόπες, όταν η μητέρα του δεν κοιτάζει.

Η μητέρα του, η 35χρονη Μαριάτι, λέει πως ο Ράπι παίζει ξανά με τα παιχνίδια του, αφού πρώτα έκλαιγε και ικέτευε για τσιγάρο όταν το πρωτοέκοψε. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ίδια είχε ομολογήσει πως άναβε τα τσιγάρα του γιου της και πως αυτή του αγόραζε δύο πακέτα την ημέρα.

«Το υγειονομικό τμήμα μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να καπνίζει, αλλά πώς μπορώ να αλλάξω αυτό που του αρέσει; Όταν δουλεύω, περπατά μόνος του και τα βρίσκει στο δρόμο» είπε η μητέρα του.

Η 35χρονη, η οποία είναι μητέρα 6 παιδιών, πρόσθεσε πως ο Ράπι είναι κακομαθημένος και πως έχει συνηθίσει να παίρνει αυτό που θέλει με κλάματα.

«Ξεκίνησε παίρνοντας τσιγάρα που έβρισκε πεταμένα στο δρόμο, λέγοντας πως ήταν ωραία. Είχε φτάσει σε ένα σημείο να κλαίει και να ικετεύει για τσιγάρο, κι αν δεν του δίναμε, έτρεχε, έκλαιγε και τραβούσε τα μαλλιά του».

Πηγή:  iefimerida.gr