Βέλη Ν.Δ. σε κυβέρνηση και «Έθνος»

«Προβοκατόρικο» χαρακτηρίζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος» η Νέα Δημοκρατία, καταλογίζοντας παράλληλα στην κυβέρνηση ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι από την πλευρά τους «το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής».

Σε ανακοίνωσή της, η Ν.Δ. αναφέρει πως «μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της ΚυβέρνησηςΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου -κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη- για το οποίο έχουμε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ».

Όπως τονίζει η Ν.Δ., «η κυβέρνηση είναι προφανές πλέον ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής».

«Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη», συμπληρώνει η Πειραιώς.

Καταλήγοντας, η Ν.Δ. υπογραμμίζει: «Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».

Στο πρωτοσέλιδό του την Τρίτη, το «Έθνος» έκανε λόγο για «απόλυτη ταύτιση Μητσοτάκη – Αλαφούζου» που «εκτροχιάζει την ενότητα της Ν.Δ.», καθώς και για στοχοποίηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

naftemporiki.gr