Αλλάζει ο χλοοτάπητας του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Αθλητικά έργα ύψους 675.000 ευρώ ενέκρινε η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας


2018.11.21 @ Εκτελεστική Επιτροπή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Έργα βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, με συνολικό προϋπολογισμό 675.000 ευρώ, ενέκρινε κατά την συνεδρίαση της την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Μεταξύ άλλων, η Εκτελεστική Επιτροπή -που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα- ενέκρινε και το έργο αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα καθώς ο υφιστάμενος έχει υποστεί φθορές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη χρήση του κυρίως αγωνιστικού χώρου του Σταδίου.

«Παρεμβαίνουμε ώστε οι αθλητικές εγκαταστάσεις σ’ όλη την Δυτική Ελλάδα να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατόν κατάσταση και ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις της αθλητικής κοινότητας», επεσήμανε κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Κατσιφάρας.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις που ενέκρινε η Εκτελεστική Επιτροπή είναι:

-Προμήθεια και τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, με προϋπολογισμό 99.099 ευρώ.

Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με προϋπολογισμό 366.000 ευρώ. Στο έργο περιλαμβάνονται η κατασκευή κερκίδας 320 θέσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Στρεφίου, η επισκευή κτιρίου αποδυτηρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Πελοπίου, η κατασκευή ελαστικού δαπέδου στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης της Τ.Κ. Λάλα, η κατασκευή δυο κερκίδων 160 θέσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Σμίλας και η κατασκευή κερκίδας 320 θέσεων, η περίφραξη και η τοποθέτηση πάγκων στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Πλατάνου.

– Η προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Φλωριάδας του Δήμου Αμφιλοχίας, με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ.

– Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και η κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην Κάτω Μυρτιά Θέρμου, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ.